Top
Smartlappen Boot – Boothurenonline.nl
fade
4145
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4145,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Home » Zoeken » Amsterdam » Smartlappen Boot
Smartlappen Boot
vanaf € 50 p.p. incl. BTW

1.5 uur

20+

Informatie aanvragen

smartlappen boot amsterdam acordeonist
Smartlappen Boot
vanaf € 50 p.p. incl. BTW
1.5 uur
 
smartlappen boot amsterdam acordeonist

Smartlappen Boot

Welkom aan boord op onze smartlappen boot in Amsterdam! De gezelligste vaart door Amsterdam die letterlijk als muziek in de oren klinkt!

Op deze borrelboot met entertainment zullen jullie samen met onze accordeonist de leukste en meest onroerende smartlappen van weleer zingen. U krijgt allemaal een speciaal smartlappenboekje om alle liedjes mee te zingen. Tijdens de vaart komen we o.a. langs de Jordaan en het oude centrum.

En de drankjes? Er staat een onbeperkte Hollandse Bar voor jullie klaar (bier, fris, wijn)! U heeft een écht Amsterdams uitje te pakken tijdens deze unieke smartlappen rondvaart met accordeonist.

Smartlappen Boot kosten?

De prijs bedraagt € 50 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– Accordeonist
– Boothuur
– Schipper

– 1,5 uur durende rondvaart
– Onbeperkt consumpties Hollandse Bar (bier, fris wijn)

20+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Smartlappen Boot informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

Naam*
E-mail*
Gewenste datum
Gelegenheid
Tijdstip
Aantal deelnemers
Budget p.p. (optioneel)

Bedrijfsnaam (optioneel)
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer

Uw bericht

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

Schrijf een review