Top
Floating and Walking Dinner – Boothurenonline.nl
fade
4148
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4148,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » Floating and Walking Dinner
Floating and Walking Dinner
vanaf € 85 p.p. incl. BTW

4,5 uur

8+

Informatie aanvragen

floating and walking dinner amsterdam
Floating and Walking Dinner
vanaf € 85 p.p. incl. BTW
4,5 uur
 
floating and walking dinner amsterdam

Floating and Walking Dinner Amsterdam

Bent u op zoek naar een bijzonder en exclusief avondprogramma met een diner? Bekijk hier ons Floating Dinner!

Floating and Walking Dinner, een unieke rondvaart

Tijdens het Floating dinner stapt u met uw gezelschap aan boord voor een gezellige borrel. Hier wordt u ontvangen door uw gastheer/vrouw die deze avond tevens als gids zal fungeren.

Na de kennismaking met onze schipper varen wij naar het eerste restaurant. Hier zullen wij aanmeren waarna u vevolgens gaat genieten van het voorgerecht. Na het voorgerecht stappen we weer aan boord voor een boottocht naar het hoofdgerecht. Na het hoofdgerecht wandelt u met de gids verder door de stad. Onderweg laat hij u de leukste plekjes zien, en vertelt tussendoor leuke verhalen en anekdotes. Dit Floating and Walking arrangement zal eindigen bij het laatste restaurant, waar jullie van een dessert gaan genieten.

Een originele rondvaart in Amsterdam

Geen zorgen deze avond; want wij hebben de beste restaurants en de mooiste route voor u uitgestippeld! Deze privé rondvaart is te boeken tot 60 personen per boot. Varen over de Amsterdamse grachten? Bij ons altijd een feest!

Floating and Walking Dinner kosten?

De prijs bedraagt € 85 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– schipper
– boot
– rondvaart
– verschillende leuke verhalen en anekdotes
– compleet 3 gangen diner
– begeleiding door gids

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Floating and Walking Dinner informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

Naam*
E-mail*
Gewenste datum
Gelegenheid
Tijdstip
Aantal deelnemers
Budget p.p. (optioneel)

Bedrijfsnaam (optioneel)
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer

Uw bericht

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

Schrijf een review