Top
Borrelboot Amsterdam - Boothurenonline.nl
fade
2996
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-2996,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Home » Zoeken » Amsterdam » Borrelboot Amsterdam
Borrelboot Amsterdam
vanaf € 35 p.p. incl. BTW

1.5 uur

8+

Informatie aanvragen

Borrelboot Amsterdam
Borrelboot Amsterdam
vanaf € 35 p.p. incl. BTW
1.5 uur
 
Bekijk meer in de categorie

Borrelboot Amsterdam

Borrelboot Amsterdam

Anderhalf uur varen over de mooie Amsterdamse grachten met een onbeperkte Hollandse Bar? Bekijk hier dan de Borrelboot Amsterdam! Al vanaf 8 personen te boeken op jouw gekozen dag en jouw gewenst tijdstip.

Wat is de borrelboot Amsterdam?

Tijdens de Borrelboot Amsterdam varen jullie door de mooiste grachten van Amsterdam terwijl je zelf even lekker kunt bijkletsen en kunt genieten van de mooie grachtengordel. De schipper pikt jullie op nabij het Centraal Station van Amsterdam (of een ander punt naar wens) en laat jullie de mooiste plekjes vanaf het water zien. Het is mogelijk om eventueel ook nog een gids mee te reserveren.

Wat is er inclusief tijdens deze privé rondvaart?

Achteraf kom je niet voor verrassingen te staan, aangezien de scheepsbar onbeperkt voor jullie geopend is. Alle drankjes zijn dus inclusief tijdens deze borrelcruise. Je kunt een keuze maken uit bier, fris en wijn.

Deze vaart duurt 1.5 uur, maar desgewenst is het ook mogelijk om langer te varen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om voorafgaand aan de rondvaart hapjes te bestellen. Deze kun je vooraf bij jouw boeking aangeven, zodat deze tijdens de vaart worden bereidt. Denk hierbij aan bittergarnituur, worst en kaas of diverse andere snacks. Vraag naar de mogelijkheden bij jouw aanvraag. Wij ontmoeten jullie graag op de kade voor onze gezellige borrelboot in Amsterdam.

Ook leuk om te combineren met…

De borrelboot is ook leuk te combineren met andere activiteiten die wij organiseren. Denk hierbij aan een stadsspel, een stadswandeling of bijvoorbeeld een lunch of diner aan wal. Wij organiseren al meer dan 12 jaar uitjes in Amsterdam en kunnen jullie de beste tips en ideeën geven om er een onvergetelijk uitje van te maken.

Borrelboot Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 35 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– schipper
– boot
– rondvaart

8+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Borrelboot Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht