Top
Rondvaart Amsterdam – Boothurenonline.nl
fade
4200
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4200,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Home » Zoeken » Rondvaart Amsterdam » Rondvaart Amsterdam
Rondvaart Amsterdam
vanaf € 12 p.p. incl. BTW

90 min

1+

Informatie aanvragen

rondvaart amsterdam
Rondvaart Amsterdam
vanaf € 12 p.p. incl. BTW
90 min
 
Bekijk meer in de categorie

rondvaart amsterdam

Rondvaart Amsterdam

Als je een bezoek aan Amsterdam brengt, ontkom je niet aan de grachten. Ze spelen een belangrijke rol in de geschiedenis en Amsterdam ligt er vol mee. Het is dan eigenlijk ook vanzelfsprekend om tijdens een bezoek aan Amsterdam een tripje met een rondvaartboot te maken. Het is een unieke manier om de stad te bekijken en het is met meer dan drie miljoen passagiers per jaar ook de meest populaire attractie van Nederland. Er zijn verschillende rondvaarten in Amsterdam, dus ook al heb je het al eens een keer gedaan en valt altijd weer iets anders te ontdekken of te beleven.

De verschillende soorten rondvaarten

Of je nu aan boord stapt van een rondvaart Amsterdam met het gezin om Amsterdam te bekijken of met je vrienden een paar gezellige uurtjes aan boord wilt beleven met een deejay. Een rondvaartboot is altijd bijzonder. Romantisch dineren, een stukje geschiedenis beleven, een theater tocht of gewoon het sfeervolle Amsterdam bekijken, het kan allemaal. Je kunt de rondvaart Amsterdam ook met een andere activiteit combineren om er een onvergetelijke dag van te maken.

De drie hoofdgrachten

De eeuwenoude grachtengordel van Amsterdam is natuurlijk ideaal om in een relatief korte tijd een goed beeld van Amsterdam te krijgen. De grachten staan niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De Keizersgracht is de middelste en de breedste van de drie hoofdgrachten en hiervan is de aanleg al begonnen in 1612 zodat de bewoners van de fraaie panden hun huis per boot konden bereiken. De Herengracht is misschien wel de meest indrukwekkende gracht met de panden van de rijkste kooplieden. Ook de burgemeesterswoning is aan deze gracht gevestigd. De Prinsengracht is de buitenste hoofdgracht. Samen met de kleinere grachten vormen ze het ‘Venetië van het Noorden’. In totaal beslaat de grachtengordel van Amsterdam wel meer dan 100 kilometer. Er valt genoeg te ontdekken dus.

Rondvaarten de hele dag door

Tijdens een trip met een rondvaartboot om Amsterdam te ontdekken is er altijd uitleg over wat je ziet in verschillende talen. Hierdoor kom je van alles te weten over de mooie hoofdstad van Nederland. Plekjes waar je met de auto niet kunt komen, laten je vanaf het water een schitterend beeld zien. Rondvaarten gaan de hele dag door, van rond een uur of tien in de ochtend, tot een uur of tien in de avond. In de winter starten ze iets eerder en stoppen ze ook iets eerder. Natuurlijk zijn er in de avond ook de speciale rondvaarten. Boten waarop je een heerlijk hapje kunt eten, een drankje kunt nemen of zelfs kunt dansen. Het is sowieso bijzonder om ‘Amsterdam by night’ vanaf de boot te zien.

Keus genoeg dus om een leuke en gezellige rondvaart te maken. Voor iedere groepssamenstelling is wel een passende rondvaart te vinden. Zelfs kinderen vinden een rondvaart vaak ontzettend leuk om te doen. Boek hier direct de tickets voor uw rondvaart in Amsterdam. Komt u met een grotere groep, vul dan onderstaand formulier in.

Rondvaart Amsterdam kosten?

De prijs bedraagt € 12 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– schipper
– boot
– rondvaart

1+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Bekijk meer in de categorie

Rondvaart Amsterdam informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

Naam*
E-mail*
Gewenste datum
Gelegenheid
Tijdstip
Aantal deelnemers
Budget p.p. (optioneel)

Bedrijfsnaam (optioneel)
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer

Uw bericht

1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

Schrijf een review