Top
Barbecue Boot - Boothurenonline.nl
fade
4151
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4151,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Home » Zoeken » Arrangement » Barbecue Boot
Barbecue Boot
vanaf € 65 p.p. incl. BTW

2 uur

10+

Informatie aanvragen

bbq boot amsterdam
Barbecue Boot
vanaf € 65 p.p. incl. BTW
2 uur
 
bbq boot amsterdam

Barbecue Boot Amsterdam

Een lekkere Barbecue op het Amsterdamse water? Boek de Barbecue Boot! U (er)vaart een heuse barbecue als in de tuin of op de camping! Het menu zal o.a. bestaan uit: Runder Hamburgers, Barbecueworstjes, Haaskarbonades, Saté van kip, American spareribs & Salades.

Barbecue Boot kosten?

De prijs bedraagt € 65 p.p. incl. BTW en dit is inclusief:

– schipper
– boot
– rondvaart
– complete BBQ
– bier, fris en wijn

10+
Komt u met minder personen, dan vragen wij het minimale bedrag van het minimale aantal deelnemers. Komt u met een grote groep? Vraag dan onze scherpste prijzen aan.

Informatie aanvragen

Barbecue Boot informatie?

Natuurlijk wilt u meer informatie ontvangen! Neem contact op met ons team via onderstaande formulier in en ontvang meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook op +31 (0) 20 770 89 53. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.

  Naam*
  E-mail*
  Gewenste datum
  Gelegenheid
  Tijdstip
  Aantal deelnemers
  Budget p.p. (optioneel)

  Bedrijfsnaam (optioneel)
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer

  Uw bericht

  1

  Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

  Schrijf een review