Wij geloven dat Amsterdam het mooiste is vanaf het water. De imposante panden, de pittoreske bruggetjes en de grachten waar de stad zo beroemd om is… het komt bij ons aan boord allemaal samen en dat willen wij u graag laten zien. Van een exclusieve rondvaart met catering tot een actieve waterfietstocht, van een museumbezoek tot een proeverij op locatie – de keuze is helemaal aan u.

Ons aanbod is zeer divers en staat garant voor een onvergetelijke dag op het water. Of het nu gaat om een feestje met 20 gasten of een bedrijfsfeest met 500 relaties, bij boothurenonline.nl is alles mogelijk op en rond de grachten.

Wij werken graag samen met lokale partners die elk op hun eigen manier een stukje van de stad laten zien, maar ook diverse combinaties van rondvaarten, museum- en theaterbezoeken. Ook een vaartocht combineren met een diner in één van de indrukwekkende stadspaleizen behoort tot de mogelijkheden. Samen maken wij uw verblijf in Amsterdam nog leuker!

Heeft u een origineel initiatief dat u aan boord van één van onze schepen wilt laten plaatsvinden? Wij doen mee. Of het nu gaat om een varende modeshow, een wild- breiworkshop of een casino op het water – bij ons kan het! U geeft uw voorkeuren en wensen aan en wij nemen alle zorg uit handen met een op maat gemaakt programma.