Zelf varen bij Boaty Bootverhuur of Boats4rent Sloepverhuur

Deze boot is geschikt om te huren voor: 1 tot 12 personen

Borrelboot Amsterdam

Deze sloep is geschikt om te huren voor: 1 tot 6 personen Het is ook mogelijkom zelf door Amsterdam te varen, ook zonder vaarbewijs of ervaring. Daarvoor kunt u een kleine sloep huren voor maximaal zes personen. Voor vertrek krijgt u een goede persoonlijke uitleg over de boot, de belangrijkste vaarregels en de mooiste routes. U kunt de boot huren voor drie uur, vier uur of de hele dag. Bekijk direct de mogelijkheden bij Boaty Bootverhuur  of Boats4rent Sloepverhuur Bekijk direct deze boot..

Hou van Holland Boot Amsterdam (vanaf 20 personen)

Deze boot is geschikt om te huren voor: 20 tot 40 personen, 40 tot 60 personen, Arrangementen

Hou van Holland spel Borrelboot Amsterdam

   Ontdek de mooie Amsterdamse grachten op de meest Hollandse manier kom aan boord van onze Hou van Holland borrelboot!  Geen slaapverwekkende rondvaart vandaag! Maar een super spannende Hou van Holland quiz, met daarnaast anderhalf uur onbeperkt drankjes van de Hollandse bar (bier, fris, wijn),. Alles aan deze middag is op en top Hollands… er zit zelfs een typisch Hollands prijsje aan vast. Tijdens het bewonderen Bekijk direct deze boot..

Borrelboot Amsterdam All-in (vanaf 8 personen)

Deze boot is geschikt om te huren voor: 1 tot 12 personen, 12 tot 20 personen, 20 tot 40 personen, 40 tot 60 personen, Arrangementen

Borrelboot Amsterdam

Boot huren Amsterdamse grachten? Anderhalf uur varen over de mooie Amsterdamse grachten met een onbeperkte Hollandse Bar? Bekijk hier onze Borrelboot Amsterdam! Tijdens deze Borrelcruise vaart u door de mooiste grachten van Amsterdam terwijl u zelf even lekker kunt bijkletsen. Achteraf komt u niet voor verrassingen te staan, aangezien de scheepsbar onbeperkt voor u geopend is. Bekijk direct deze boot..

Borrelen, Bikken & Brullen (vanaf 10 personen)

Deze boot is geschikt om te huren voor: Arrangementen

Comedy Café Excursie Borrelcruise Amsterdam

Tijdens dit arrangement staat de lach centraal en is perfect als bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of vrijgezellenfeest en  bestaat uit de volgende onderdelen; • Een te gek spelprogramma • Een privé borrelvaart door de Amsterdamse grachten • Het Comedy Diner Arrangement  14.00 Ludica we beginnen om 14:00 met een ludiek spelprogramma gebaseerd op het tv programma CRAZY 88 waarbij gekke opdrachten volbracht moeten worden die telefonisch worden doorgeven door de spelleider. Welk team lukt het bijvoorbeeld om een polonaise te maken met 5 chinezen? Of om met een agent op de ... Bekijk direct deze boot..

Smartlappen Boot (vanaf 25 personen)

Deze boot is geschikt om te huren voor: Arrangementen

Smartlappen Boot Amsterdam

Welkom aan boord op onze smartlappenboot! De gezelligste vaart door Amsterdam die letterlijk als muziek in de oren klinkt! Op deze borrel boot zullen jullie samen met onze accordeonist de leukste en meest onroerende smartlappen van weleer zingen.  Tijdens de vaart komen we o.a. langs de Jordaan en het oude centrum. En de drankjes? Er staat een onbeperkte Hollandse Bar voor jullie klaar (bier, fris, wijn)! Bekijk direct deze boot..

Floating Dinner Amsterdam (va 20 personen)

Deze boot is geschikt om te huren voor: Arrangementen, Dinercruise

Dinercruise, Floating Diner Amsterdam, Evenement

Bent u op zoek naar een bijzonder en exclusief avondprogramma met een diner? Bekijk hier ons Floating Dinner!   Tijdens het Floating dinner stapt u met uw gezelschap aan boord voor een gezellige borrel. Hier wordt u ontvangen door uw gastheer/vrouw die deze avond tevens als gids zal fungeren. Na de kennismaking met onze schipper varen wij Bekijk direct deze boot..

Barbecue Boot (vanaf 25 personen)

Deze boot is geschikt om te huren voor: Arrangementen, Dinercruise

BBQ Boot Amsterdam barbecue

Een lekkere Barbecue op het Amsterdamse water? Boek de Barbecue Boot! U (er)vaart een heuse barbecue als in de tuin of op de camping! Het menu zal o.a. bestaan uit: Runder Hamburgers, Barbecueworstjes, Haaskarbonades, Saté van kip, American spareribs & Salades. Deze twee uur durende cruise is alleen te boeken in het zomerseizoen (april t/m september). Bekijk direct deze boot..

Comedy Cruise (vanaf 25 personen)

Deze boot is geschikt om te huren voor: Arrangementen

Comedy Cruise Amsterdam

Een avondje of middagje varen wordt op eens heel erg komisch met onze Comedy Boat! De Comedy Boat bestaat uit een rondvaart en een privéshow van bekende stand-up comedians. Tijdens deze vaart zullen zij er voor zorgen dat u even lekker kan lachen: een gezellige borrelavond vol Bekijk direct deze boot..

City Tender Bredero

Deze boot is geschikt om te huren voor: 20 tot 40 personen, 40 tot 60 personen

Boot huren Amsterdam met groot gezelschap, grote groep

Zoekt u een mooie boot voor een gezelschap van tussen de 20 en 60 personen? Bekijk dan hier de Bredero! Deze boot wordt aangedreven door een elektromotor, wat dus betekent dat er milieuvriendelijk gevaren wordt. De boot beschikt tevens over een flexibele inrichting, zodat er verschillende opstellingen mogelijk zijn voor bijvoorbeeld een Bekijk direct deze boot..

Trekschuit de Hildebrand

Deze boot is geschikt om te huren voor: 12 tot 20 personen, 20 tot 40 personen, 40 tot 60 personen

Boot huren Amsterdam

De Hildebrand is een ideale boot voor groepen tot 60 personen. Het meubilair is flexibel, zodat u zelf eventueel de inrichting kan aanpassen. Tevens heeft deze trekschuit een muziekinstallatie en microfoon aan boord. De boot is elektrisch aangedreven, zodat er milieuvriendelijk gevaren wordt. Als het mooi weer is kunnen de zijramen worden geopend. Uiteraard wordt deze boot verhuurd inclusief schipper en hostess. Bekijk direct deze boot..

Trekschuit Jacob van Lennep

Deze boot is geschikt om te huren voor: 12 tot 20 personen, 20 tot 40 personen

Bootje huren Amsterdam

Deze boot, van origine een trekschuit, is een heel aantrekkelijke boot van groepen tot 40 personen. Wanneer het mooi weer is kunnen de zeilen aan de zijkant worden geopend. Ook is het mogelijk de inrichting naar uw wens aan te passen. De minimum vaartijd van deze boot bedraagt twee uur en is uiteraard inclusief schipper en hostess. Bekijk direct deze boot..

Salonboot Iris

Deze boot is geschikt om te huren voor: 12 tot 20 personen, 20 tot 40 personen

Iris Boot huren Amsterdam

Bent u op zoek naar een boot voor een middelgroot gezelschap tot 30 personen? Boek dan de Iris! De Iris heeft een luxe interieur en is zodoende ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een zakelijke vaart. Ook heeft deze boot een achterdek, dat tevens dienst kan doen als rookgelegenheid. Tevens is er een muziekinstallatie aan boord en een bar, die u hierbij optioneel kunt boeken. Bekijk direct deze boot..

Salonboot Griffioen

Deze boot is geschikt om te huren voor: 1 tot 12 personen, 12 tot 20 personen

Salon Boot Amsterdam Rondvaart

Deze salonboot - met bouwjaar 1909 -  is ideaal voor gezelschappen van 5 tot 20 personen. Als het mooi weer is dan kan het zeil worden opgerold en bij minder weer kan het zeil dicht. Er is ook verwarming aan boord. De boot heeft altijd dienst gedaan als passagiersschip. Deze boot Bekijk direct deze boot..

Salonboot Caramba

Deze boot is geschikt om te huren voor: 1 tot 12 personen

Salonboot Amsterdam huren

De Caramba is een boot geschikt voor gezelschappen tot en met 12 personen. Het schip is overdekt, maar als het mooi weer is kan het zeil aan de zijkant worden opgerold. Deze boot is tevens elektrisch, zodat er energiezuinig gevaren kan worden. Uiteraard huurt u deze salonboot Bekijk direct deze boot..

Amsterdam Sloep

Deze boot is geschikt om te huren voor: Sloepen

Sloep Huren Amsterdam

Als u op zoek bent naar een leuke Amsterdamse sloeptocht met schipper, dan stapt u met onze sloep het juiste bootje! Deze elektrische sloep is geschikt voor groepen tot 30 personen. Deze sloep was ooit een reddingsboot van een cruiseschip. De eigenaar heeft deze boot compleet gerenoveerd, zodat het aan Bekijk direct deze boot..

VIP Watertaxi (tot 8 personen)

Deze boot is geschikt om te huren voor: 1 tot 12 personen

Water-taxi Amsterdam

Bent u op zoek naar een betaalbare vaart door Amsterdam voor een gezelschap tot 8 personen? Bekijk dan hier de VIP WATERTAXI. De route kunt u geheel door de schipper overlaten; deze laat u de mooiste plekjes in Amsterdam zien, zodat u zelf tussendoor ook nog even gezellig met elkaar kan bijkletsen. Er is een minimum vaartijd van een half uur Bekijk direct deze boot..

Sloep verhuur Amsterdam

Deze boot is geschikt om te huren voor: Sloepen

Sloep Huren Amsterdam

Wat is er nou gezelliger dan een heerlijke sloepentocht met een gezellige schipper? Zie hier onze Amsterdam sloep; een mooie reddingssloep waarmee u over de mooie Amsterdamse grachtgordel zult gaan varen! Deze elektrisch aangedreven sloep met schipper is geschikt voor gezelschappen tot en met 24 personen, bevat een tafel en zitkussens (lounge) en is tevens elektrisch aangedreven. Bekijk direct deze boot..

Regulier Partyschip

Deze boot is geschikt om te huren voor: 20 tot 40 personen, 40 tot 60 personen

Partyschip Amsterdam Huren

Bent u op zoek naar een leuke privé rondvaart voor bijvoorbeeld een borrel in Amsterdam? Boek dan een Regulier Partyschip!    De schepen beschikken over de volgende faciliteiten: open achterdek, glazen schuifdak, toilet, keukenblok, geluidsinstallatie met mogelijkheid tot aansluiten eigen mp3 speler, stroom (16 KW), talencomputer Bekijk direct deze boot..

Blue Sky Sloep

Deze boot is geschikt om te huren voor: Sloepen

Sloep Huren Amsterdam

Bent u op zoek naar een leuke sloepvaart in Amsterdam met schipper? Boek dan de Blue Sky Sloep. Deze sloep dient wel minimaal 2 uur gehuurd te worden en is inclusief schipper. De kosten bedragen 175,00 per uur incl. btw. U kunt pas instappen op het tijdstip dat vermeld staat in de bevestiging en indien u zelf eten en/of drinken mee aan boord Bekijk direct deze boot..

Indonesisch Buffet Vaart (vanaf 20 personen)

Deze boot is geschikt om te huren voor: Arrangementen, Dinercruise

Boot huren Amsterdam met Buffet - Dinercruise

Tijdens deze privé rondvaart door Amsterdam krijgt u een heerlijk indonesisch menu voorgeschoteld. Een bekend voordeel van een Indonesisch menu is dat er voor elk wat wils bij zit. Het menu bestaat o.a. uit witte rijst, saté met pindasaus, rundvlees in pikante saus, groentegerechten, salades en pikante aardappelsticks. Uiteraard worden deze producten vers bereidt. Bekijk direct deze boot..

High Tea Cruise (vanaf 20 personen)

Deze boot is geschikt om te huren voor: Arrangementen, Lunch

High Tea Cruise Amsterdam Rondvaart

U heeft wel eens gehigh-tead? Of toch niet? Maar waarschijnlijk nooit op een boot! Tijdens deze gezellige rondvaart door de grachtengordel van Amsterdam gaat u tevens genieten van een heerlijke en uitgebreide High Tea. Deze bestaat onder andere uit Fingersandwiches, Pinwheelsandwiches, Scones, Friandises & Bonbons. Bekijk direct deze boot..

Raw Ferry 01 (tot 25 personen)

Deze boot is geschikt om te huren voor: 12 tot 20 personen, 20 tot 40 personen

Raw Ferry - G-star Boot Amsterdam

Dit is waarschijnlijk de stoerste boot in Amsterdam; de Raw Ferry. Deze boot is te boeken voor gezelschappen tot 25 personen. Uiteraard wordt deze boot geleverd met schipper, die voor u en uw gezelschap een mooie grachtentocht in Amsterdam in 't verschiet heeft. Verder beschikt deze boot over een CD-speler, microfoon, bar en verwarming. Ook zijn er mogelijkheden voor het nuttigen van een lunch/diner, Bekijk direct deze boot..

Comedy Cruise (vanaf 8 personen)

Deze boot is geschikt om te huren voor: 1 tot 12 personen, 12 tot 20 personen, 20 tot 40 personen, 40 tot 60 personen, Arrangementen

Comedy Cruise Amsterdam

Wij verwelkomen u hartelijk op de gezelligste boot van Amsterdam! Laat u tijdens deze anderhalf uur durende borrelvaart meevoeren naar de mooiste plekjes van Amsterdam waarbij u tegelijkertijd kunt genieten van de onbeperkte drankjes uit de Hollandse Bar (bier, wijn, fris). Ook diverse hapjes zullen natuurlijk niet ontbreken! Onder het genot van een drankje ziet u Amsterdam langzaam aan u voorbij glijden. Na Bekijk direct deze boot..

Architectuur Vaart (vanaf 12 personen)

Deze boot is geschikt om te huren voor: Arrangementen

Architectuur Vaart Amsterdam

Laat u verrassen tijdens onze Architectuur Vaart! Gedurende deze 2.5 uur durende tour bezoekt u het Oostelijk Havengebied. Dit gebied bestaat uit talloze eilandjes die met elkaar in verbinding liggen door een groot aantal mooi vormgegeven en bijzondere bruggen.  Uiteraard vaart u ook langs het nieuwe Muziek Gebouw aan het IJ, Passenger Terminal en veel meer architectonische hoogstandjes. Bekijk direct deze boot..